mikic Admin
Broj postova : 57 Join date : 13.04.2010
| Naslov: "Pauk" sri tra 14, 2010 10:37 pm | |
| U igri vidim da se puno ljudi stane na cestu i ostavi auto. Pa sam došao na ideju da napravimo "Pauka" koji će kao i po gradovima u stvarnosti skupljati krivo parkirane aute i da ih odvozi na jedan parking i da se naplaćuje kazna. | |
|
admin Admin
Broj postova : 20 Join date : 13.04.2010
| Naslov: Re: "Pauk" sri tra 14, 2010 10:41 pm | |
| - mikic je napisao/la:
- U igri vidim da se puno ljudi stane na cestu i ostavi auto. Pa sam došao na ideju da napravimo "Pauka" koji će kao i po gradovima u stvarnosti skupljati krivo parkirane aute i da ih odvozi na jedan parking i da se naplaćuje kazna.
Hmm... Nije loše, ali bi se trebalo uvesti ako je to moguće, da vozi auta na određeno mjesto i da za to dobiva pare! | |
|
mikic Admin
Broj postova : 57 Join date : 13.04.2010
| Naslov: Re: "Pauk" sri tra 14, 2010 10:46 pm | |
| - admin je napisao/la:
- mikic je napisao/la:
- U igri vidim da se puno ljudi stane na cestu i ostavi auto. Pa sam došao na ideju da napravimo "Pauka" koji će kao i po gradovima u stvarnosti skupljati krivo parkirane aute i da ih odvozi na jedan parking i da se naplaćuje kazna.
Hmm... Nije loše, ali bi se trebalo uvesti ako je to moguće, da vozi auta na određeno mjesto i da za to dobiva pare! Pa npr. da se otvori jedan posebni parking koji bi bio ograđen velikom ogradom tako da ostali igraci ne bi mogli ulaziti unura i uzimati auta. Znači samo bi zaposlenici pauk službe imali daljenski kojim bi otvarali i zatvarali vrata. A ovo što si spomenuo za pare i to bi bilo dobro da se stavi. | |
|